Bij bemiddeling krijgt u een duidelijk advies en verzorg ik het hele traject van autokeuze tot selectie leasemaatschappij en aflevering. Bemiddeling is vooral geschikt voor bedrijven met een wagenpark van 1 tot 40 auto’s.

Stap voor stap
Ik begin met een inventarisatie, wat is precies de behoefte? Daarbij zoek ik naar de juiste leveranciers, ik zet een groot netwerk in voor de best passende oplossing. Dit geldt voor de leverancier van de auto en voor de juiste leasemaatschappij, u ontvangt een concreet advies.  

Vervolgens begeleid ik het administratieve proces tot en met het moment van afleveren van de auto. Na aflevering van de auto blijf ik betrokken met advies op contractueel vlak. Denk hierbij aan onduidelijkheden met betrekking tot facturatie. Praktische zaken regelt uw berijder zelf met de leasemaatschappij.

Win-win
In de meeste situaties is bemiddeling kosteloos voor u. Er is sprake van een provisiemodel vanuit de leasemaatschappijen waar de opbrengsten voor AdviesAutoLease vandaan komen. Dit is een win-win situatie: de leasemaatschappij heeft minder vaste kosten en betaalt enkel bij een afgeronde order, u profiteert van kosteloos onafhankelijk advies met de best passende condities.